Just my luck

Soms zit het allemaal niet mee. Bij sommigen wat vaker dan anderen. En ook al voel ik me hondsmoe, weet ik het ook even allemaal niet meer, mis ik vandaag net even meer dan anders een vriend die veel te vroeg afscheid heeft moeten nemen van het leven, zijn vrouw en zijn zoon en wil de zon op de koop toe ook niet schijnen (letterlijk bedoel ik…)

In mijn hoofd zoek ik altijd een beeld dat me een glimlach kan bezorgen. Dit is er een van, want dit is geluk in het klein. Precies op het juiste moment langskomen rijden, al op tijd inzien dat het het waard was om vol op de rem te laten trappen (we reden maar 10 km/uur dus dat had niet zo heel veel impact) en dan dit mogen vereeuwigen.

Ik denk wel dat zijn ego enigszins is beschadigd, want toegeven: hij keek toch wel behoorlijk arrogant, maar mij pakken ze dit moment niet meer af. Ik weet dat Alessio enorm veel lol gehad zou hebben bij het zien van deze serie. Het brengt mij iedere keer weer een glimlach als ik die nodig heb. Hopelijk werkt dat bij jou vandaag ook zo.

Just my luck…

Nieuwe berichten in je inbox