Kriebelen je talenten?

Ben jij die creatieve geest vol goede ideeën maar weet je van gekkigheid niet wat je er allemaal mee kunt doen?

Laat jij je niet gauw uit het veld slaan of sla je op zijn minst – wel geweldloos natuurlijk- terug?

Heb je energie voor tien? (Of dan toch minstens voor twee?)

Heb je een goede babbel, een groot netwerk of geweldige sociale vaardigheden?

Heb je lange mouwen die je graag opstroopt? Of draag je korte mouwen zodat je er altijd al klaar voor bent?

Ben je een doortastende eenling of zijn jullie juist samen een sterk team om mij bij te staan?

Heb je ervaring in crowdfunding of ben je een organisatietalent (in de dop)?

Bezit je ieder andere eigenschap waarvan je denkt dat die in deze goed van pas komt?

Zit je dit corona-tijdperk uit terwijl je talenten niet ten volle benut worden en heb je tijd en energie over?

Dan ben jij of zijn jullie degene(n) die mij op weg kunnen helpen naar een stabieler leven.

Hoop

Een week geleden dacht ik nog dat ik hier aan zou kunnen ontsnappen, maar helaas: ook ik zie geen andere mogelijkheid meer dan een crowdfunding op touw te (laten) zetten ten behoeve van een operatie in Barcelona waarbij mijn instabiele nek vastgezet kan gaan worden. Na de zoveelste luxatie vannacht in korte tijd, is het gedaan met uitstellen. Alleen, gezien mijn situatie, is mij geadviseerd dat grotendeels over te laten aan iemand anders en ik heb dus hulp nodig.

Teknon, Barcelona

In Teknon1 werken de enige artsen in Europa, die kennis en ervaring hebben in zowel EDS en AAI/CCI. Niet alleen voor de operatie zelf ben je daardoor in Barcelona op de juiste plek, ook voor de voor- en nazorg die voor mensen zoals ik, net even anders is dan anders. (Klik voor meer informatie op onderstaande link.)

Helaas wordt deze operatie (nog) niet vergoed door zorgverzekeringen in Nederland en België waardoor het enorme bedrag (ergens rond de 85.000 euro) dat ermee gemoeid zal zijn, door onszelf bijeen gebracht moet worden. Zonder hulp van bekenden, onbekenden, eenlingen, ondernemers, verenigingen, etc. is dat simpelweg niet mogelijk. Daar mijn eigen wereldje al jaren heel erg klein is, heb ik anderen nodig om al die mensen te bereiken.

Zolang mijn nekwervels niet door middel van een fusie vastgezet zijn, wordt de kans op blijvende en steeds ernstigere schade met de dag groter. Er is kans op problemen met de ademhaling, maar ook bijvoorbeeld uitvalsverschijnselen.

Het is nu al zo dat ik vaker de neiging heb om te vallen. Het voordeel van een klein huisje is dat er tot nu toe altijd wel iets te vinden is, waar ik me aan vast kan houden 😉 Wat er ook gebeurt: ik probeer zoveel mogelijk de dingen met een knipoog te bekijken en ik blijf geloven in Geluk zit in de kleine dingen!

Ben jij of zijn jullie die machtig mooie kanjer(s) die de organisatie van de crowdfunding of een deel daarvan, van mijn – instabiele – schouders wil(len) halen? Zie je het zelf niet zitten, maar ken je wel iemand die op een of andere manier bij zou kunnen dragen? Laat dan gauw iets van je horen, zodat dit zenuwslopende traject waar ik heel erg tegen op zie en ik om meerdere redenen zo graag had willen vermijden, zo snel mogelijk opgestart kan worden.

Heb je eerst nog vragen, aarzel niet en laat het me weten!

Veel liefs,

Rianne

1 https://edsfonds.com/teknon-medisch-centrum/

Graag wil ik hier nog even benadrukken dat bij het begin van deze columnreeks – nog zo kort geleden – er absoluut nog geen sprake was van deze noodzaak. Integendeel: ik was er toen nog van overtuigd dat deze operatie op een andere manier de realiteit voor mij zou worden.